Dromenmakertjes Website

In actie voor KiKa


De 1000 dromenmakertjes helpen niet alleen om de kinderen weer rustig te laten slapen en heerlijk te laten dromen. Zij komen door middel van dit prentenboek ook in actie voor de strijd tegen kinderkanker en voor het verzamelen van geld ten behoeve van het zo hard nodige onderzoek. Want alleen zo kunnen we deze vreselijke ziekten proberen verdrijven.

Dromenmakertjes Website

in actie voor

KiKa

Daarom gaat een deel van de opbrengst van het prentenboek Daar wonen 1000 dromenmakertjes naar KiKa geheel ten behoeve van onderzoek. Goede-doelenstichting Meet and Greet ondersteunt en faciliteert ons daarbij.

Zij organiseren nationale voorleesweken op kinderdagverblijven en bij gastouders door het hele land. De dromenmakertjes en hun voorman Ollie zullen daar aan alle kinderen worden voorgesteld. Wij hopen op deze manier veel ouders en grootouders enthousiast te maken voor het boek.

Want hoe meer boeken er verkocht worden, des te mooier is het bedrag dat wij aan KiKa kunnen overmaken.

Aarzel dan ook niet en bestel een mooi exemplaar voor slechts € 15,-! U kunt daarvoor het bestelformulier invullen op deze site. U krijgt het boekje dan thuisgestuurd.

Bestel snel het boekje, voordat ze op zijn!

Productcategorieën

De boekjes kosten  € 12,50  per stuk! Bestel snel!

Woon u in België, neem dan persoonlijk contact met ons op.

Inloggen

19 − twaalf =

Wachtwoord vergeten? Nieuwe klant

Bekijk winkelwagentje

Dromenmakertjes Pers (c) Coppens/Somers
Dromenmakertjes Pers (c) Coppens/Somers
Dromenmakertjes Pers (c) Coppens/Somers
Dromenmakertjes Pers (c) Coppens/Somers

In de pers

Een nieuw boekje vraagt de aandacht van onze peuters en kleuters. De bonte, vrolijke prenten spreken kinderen al vanaf ongeveer twee jaar aan. Een voor peuters en kleuters aangenaam vertelritme, in rijmvorm, ondersteunt de tekeningen en voert de kinderen door een verhaal over slaapzand en dromen. Vooral kleuters vinden rijmen heerlijk en proberen misschien wel mee te rijmen.

De zinnetjes zijn wat langer dan wat je veelal ziet bij kinderboeken voor kleine kinderen. Dat stoort de kleinste echter niet en past meer bij de taal waarmee ze in hun dagelijkse wereldje geconfronteerd worden. Voor de kleuters is het boek zo niet te "kinderachtig" en misschien kunnen ze, behalve mee-rijmen, ook nog een of ander nieuw woordje leren.

Dit boekje is geschikt voor kinderen van ongeveer twee tot zes jaar en kan thuis voor het slapen gaan, of gewoon overdag thuis, in een kindercrèche of in de eerste klassen van de basisschool ter hand genomen worden.

Ik feliciteer de dames, auteur en illustratrice, van dit zeer geslaagde kinderboek en hoop dat er nog meer volgen.

Bernadette Kniest-Cambeen, orthopedagoge.

Wat mensen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Nathalie Constantinesco, Orthopedagoge
"Sluit naadloos aan bij de belevingswereld van de doelgroep en stimuleert creativiteit van de kinderen"
IngerMarlies Leeuwenburgh, Journaliste

“Wat een prachtig boek! Met zóveel liefde èn professionaliteit gemaakt. Dit is ècht genieten voor de kinderen. Maar zeker ook voor de voorlezers”